Blogs

Bekijk hieronder onze blogs.

Working Apart Together in tijden van corona
Uw werknemers zijn er het afgelopen anderhalf jaar ongetwijfeld aan gewend geraakt: thuiswerken. De kinderen ’s middags van school halen, op eigen initiatief de planning optimaliseren, nog een aantal uur werken in de avonduren… De mogelijkheden van thuiswerken zijn eindeloos. Bovendien blijkt het ook heel effectief. Thuiswerkers beginnen vroeger, nemen minder lang en vaak pauze en kunnen zich beter concentreren. Het is dan ook verstandig om als bedrijf hier op in te blijven spelen. Maar wat gaat er gebeuren nu het advies om thuis te werken vervalt?
Lees meer
Wat bepaalt het commerciële succes van uw organisatie?
Bij het al dan niet succesvol zijn van uw bedrijf in de commercie spelen meerdere elementen een rol. Uiteraard uw eigen marketing (hoe bekend en bemind bent u in de markt als bedrijf en business partner?), hoe onderscheidend bent u met uw product of dienst, uw sales team, de BtoB marketing? .....
Lees meer
Wat bepaalt het commerciële succes van uw organisatie? (vervolg)
In het verkoop proces zijn goede B-to-B marketing, de juiste sales support (binnendienst) en een goed CRM systeem eveneens van cruciaal belang . Sales begint in mijn ogen daar waar de B-to-B marketing ophoudt. Beid zijn wezenlijke onderdelen van het commerciële- en verkoop-proces.
Lees meer
Sales targets halen met lerend werken
Het is misschien wel het bekendste dilemma van sales-afdelingen: Onze vaste accountmanagers zouden wel weer eens “wakker” geschud mogen worden en nieuwe medewerkers moet eigenlijk een beter inwerktraject krijgen. Maar doen we lange termijn investeringen voor onze verkopers of focussen we op de korte termijn?
Lees meer