Referenties

Zij gingen u voor.

Vapo Techniek Vendito On-Boarding

“Vendito heeft bij ons meerdere personen de afgelopen jaren begeleid. Het kenmerk in al deze trainingen was dat men in korte tijd de skills en ook ervaring heeft meegekregen. Door het “direct doen” werd het een succesvolle training met direct resultaten.”

- Peter Bogte Vapo Owner Vapo Techniek B.V.

MD Hearing Aid

“Rob is een écht sales dier, een geboren netwerker en heeft de gunfactor. Als sales manager is Rob zeer energiek en kan zijn team op een goede, plezierige wijze motiveren om bovengemiddelde prestaties te leveren. Hij kan ook zorgen voor nieuw elan in een sales team. Rob leidt zijn team niet alleen, hij is zelf ook het liefst buiten bij klanten om zelf te verkopen. Dan doet hij graag een stapje extra, om de klant echt te verrassen met creatieve en vaak slimme -en haalbare- crossmediale voorstellen. Daarmee ontwikkelt Rob ook new business. En last but not least: klanten gunnen Rob ook hun opdracht.”

- Henk Scheenstra CEO at MD Hearing Aid

Vrijwilligersacademie

“Rob is een uiterst productieve netwerker. Iemand die de zeldzame gave heeft om met respect en oog voor alle belangen verbanden te leggen tussen mensen en organisaties.Hij ziet kansen en relevante connecties en weet die om te zetten in concrete resultaten. Resultaten met een herkenbare meerwaarde voor álle partijen. Samenwerken met Rob is een feestje…met rendement!”

- Thijs Verhees Vrijwilligersacademie @ MOOIWERK Breda

Sanoma Media Vendito Pro & Vendito Executive

“Rob is an experienced and driven sales manager, really open to innovation and creative solutions. He showed great interest to attain the best actionable results for his clients engaged in magazine advertising. He is really nice to work with, connects well with clients and has high esteem as to integrity and loyalty.”

- Marc Stubbé Personal data, digital, technology, media

Nationaal Fonds Kinderhulp

“Rob ken ik als een betrokken en gedreven man met een groot hart voor goede doelen en – in ons geval – kinderen in Nederland die met armoede te maken hebben. Hij heeft diverse goede leads aangereikt in het bedrijfsleven, voortdurend ogen en oren open voor haakjes richting MVO, gezorgd voor verbindingen met andere organisaties en is een hele prettige man in de omgang. Zakelijk gezien is Rob, populair gezegd: ‘een bijtertje’, met aandacht voor- en een brede kijk op uiteenlopende wensen en belangen.”

- Jan Wezendonk CEO Nationaal Fonds Kinderhulp

DVJ Insights

“Rob heb ik leren kennen als een echt bijtertje, maar wel op een prettige manier; hij bijt zich vast in zijn doelstellingen, heeft daarin een scherpe focus en hanteert daarbij een prettige manier van communiceren richting prospects. Een ervaren sales expert.”

- Drs. Ronald H.A. Jansen – Consulting Partner

Bindinc.

“Met het enthousiasme, positieve instelling en commerciële skills van Rob geeft hij als geen ander mensen een warm welkom gevoel ! De resultaten volgen dan vanzelf …”

- Gabrielle de Jong - CEO Bindinc.

Meer informatie?

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen en met ons in gesprek te gaan.
Neem contact met ons op Of bel ons