Referenties

Zij gingen u voor.

Saxion Export Center Vendito Executive

“Voor een groep excellente studenten van Saxion heeft Ralf een verhelderende beurstraining gegeven. Het is duidelijk dat Ralf kennis en ervaring heeft op het gebied van beurzen en trainingen geven. Hij gaat dieper in op het onderwerp en geeft goede tips. Daarnaast is hij erg professioneel maar weet zich ook goed aan te passen aan de groep die hij voor zich heeft staan. De training werd dan ook erg positief beoordeeld door deze groep.”

- Nicole Scheffer - van der Salm Saxion Export Center

Triaspect Vendito New Business

“Met Ralf hebben we flinke stappen kunnen zetten op het gebied van sales en productontwikkeling. Hij heeft veel energie en snelheid, is actiegericht en prima om mee samen te werken.”

- Pim Südmeier - Directeur/adviseur Triaspect

Vapo Techniek Vendito On-Boarding

“Vendito heeft bij ons meerdere personen de afgelopen jaren begeleid. Het kenmerk in al deze trainingen was dat men in korte tijd de skills en ook ervaring heeft meegekregen. Door het “direct doen” werd het een succesvolle training met direct resultaten.”

- Peter Bogte Vapo Owner Vapo Techniek B.V.

Mexichem Fluent Europe Vendito New Business

“Vanaf dag 1 dat ik Ralf leerde kennen kan ik met oprechtheid zeggen dat er iets veranderde.. Ralf is een persoonlijkheid die zich volledig geeft aan dat waar hij mee bezig is en daadwerkelijk bijdraagt aan een nieuwe dynamiek die essentieel is in de veranderprocessen van deze tijd.Ik zou nog uren over hem willen verhalen maar over sommige zaken kun je niet vertellen die moet je ervaren.”

- Bart Lens Collaboration & Adoption manager - Mexichem Fluent Europe

QBS Group and Dynasource Vendito Pro

“Ralf ken ik al sinds 1992 en hij is sinds die tijd niet alleen zakelijk maar bovenal privé een vriend geworden en gebleven! Als trainer is Ralf “no nonsens” en zeer praktijk gericht. Hij bruist van enthousiasme en weet dit zeer aanstekelijk over te brengen op de groep die hij traint.Ralf is zeer kundig en bereidt zich altijd erg goed voor. Zijn trainingen zijn dynamisch en zeer interactief!”

- Richard Bross Founding Partner at QBS Group and Dynasource

MD Hearing Aid

“Rob is een écht sales dier, een geboren netwerker en heeft de gunfactor. Als sales manager is Rob zeer energiek en kan zijn team op een goede, plezierige wijze motiveren om bovengemiddelde prestaties te leveren. Hij kan ook zorgen voor nieuw elan in een sales team. Rob leidt zijn team niet alleen, hij is zelf ook het liefst buiten bij klanten om zelf te verkopen. Dan doet hij graag een stapje extra, om de klant echt te verrassen met creatieve en vaak slimme -en haalbare- crossmediale voorstellen. Daarmee ontwikkelt Rob ook new business. En last but not least: klanten gunnen Rob ook hun opdracht.”

- Henk Scheenstra CEO at MD Hearing Aid

Vrijwilligersacademie

“Rob is een uiterst productieve netwerker. Iemand die de zeldzame gave heeft om met respect en oog voor alle belangen verbanden te leggen tussen mensen en organisaties.Hij ziet kansen en relevante connecties en weet die om te zetten in concrete resultaten. Resultaten met een herkenbare meerwaarde voor álle partijen. Samenwerken met Rob is een feestje…met rendement!”

- Thijs Verhees Vrijwilligersacademie @ MOOIWERK Breda

Sanoma Media Vendito Pro & Vendito Executive

“Rob is an experienced and driven sales manager, really open to innovation and creative solutions. He showed great interest to attain the best actionable results for his clients engaged in magazine advertising. He is really nice to work with, connects well with clients and has high esteem as to integrity and loyalty.”

- Marc Stubbé Personal data, digital, technology, media

Nationaal Fonds Kinderhulp

“Rob ken ik als een betrokken en gedreven man met een groot hart voor goede doelen en – in ons geval – kinderen in Nederland die met armoede te maken hebben. Hij heeft diverse goede leads aangereikt in het bedrijfsleven, voortdurend ogen en oren open voor haakjes richting MVO, gezorgd voor verbindingen met andere organisaties en is een hele prettige man in de omgang. Zakelijk gezien is Rob, populair gezegd: ‘een bijtertje’, met aandacht voor- en een brede kijk op uiteenlopende wensen en belangen.”

- Jan Wezendonk CEO Nationaal Fonds Kinderhulp

Station10 Vendito Executive

“Voor 1 van de meest ambitieuze Nederlandse Mediabedrijven heeft Ralf mij geholpen bij de verdere professionalisering en transitie van de salesorganisatie. Ralf heeft daarbij het accountteam voortreffelijk gecoacht en getraind. Station10 is hét onafhankelijke bureau dat zorgt voor verandering die ertoe doet, van strategie tot implementatie.”

- Désirée Donkers; Associate en Sr adviseur Business Development en B2B-Marketing

DVJ Insights

“Rob heb ik leren kennen als een echt bijtertje, maar wel op een prettige manier; hij bijt zich vast in zijn doelstellingen, heeft daarin een scherpe focus en hanteert daarbij een prettige manier van communiceren richting prospects. Een ervaren sales expert.”

- Drs. Ronald H.A. Jansen – Consulting Partner

Bindinc.

“Met het enthousiasme, positieve instelling en commerciële skills van Rob geeft hij als geen ander mensen een warm welkom gevoel ! De resultaten volgen dan vanzelf …”

- Gabrielle de Jong - CEO Bindinc.

Talpa Media Solutions Vendito Executive

Ik heb Ralf in zijn rol als Sales Director Talpa Media Solutions a.i. leren kennen als een persoon die in staat is in korte tijd zijn omgeving te adopteren en deel uit te maken van het team. Zijn stijl kenmerkt zich als pragmatisch en doelgericht en hij  is daarbij in staat om mensen met zich mee te krijgen. Dit alles mede omdat hij een echt salesdier is en daardoor waardevol als, coach/sparringpartner binnen het team maar zeer zeker ook bij onze accounts. Onder zijn leiding hebben wij de transitie naar Consultative Selling in gang gezet en plukken daar momenteel de vruchten van.

 

- Yoram Cyklik - Account Director

One Media Sales Vendito New Business

Gedurende 1 jaar heeft Ralf het Direct Sales team van OMS begeleidt op New Business. Met al zijn kennis en kunde heeft hij alle accountmanagers cq directors middels intensieve coaching-on-the-job sessies absoluut een stap verder geholpen.
Sparren over sales-strategieën, concrete tips over zijn/haar performance tijdens telefonische en face-to-face gesprekken, faciliteren van het team in salesmaterialen cq events en persoonlijke (karakter) ontwikkeling behoren allemaal tot de onderwerpen die Ralf aantikt tijdens zijn begeleiding en coaching.
En dan is dit slechts een beperkte weergave van Ralf zijn totaalpakket! Dank je wel!

 

- Ernst-Jan Koole - Account Director

Meer informatie?

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen en met ons in gesprek te gaan.
Neem contact met ons op Of bel ons