Selling Apart Together

SAT, dé nieuwste manier om uw sales ‘een boost’ te geven.

Voordelen
  • Uw medewerker gaat aan de slag met uw eigen business
  • Extra omzet
  • Vreemde ogen dwingen en trekken uw medewerker uit de comfortzone
  • Hands-on feedback
  • Directe praktijk toepassing
  • Snelle leercurve
  • Uw medewerker kan zelfstandig verder
  • Ontzorgt op het gebied van medewerkerontwikkeling
Inhoudsopgave

Merkt u dat uw Sales zijn teruggelopen sinds uw commerciële medewerkers noodgedwongen thuis zijn gaan werken? Dan bent u ongetwijfeld blij dat medewerkers weer voor naar kantoor mogen komen. Medewerkers kunnen er echter voor kiezen om kantoortijd alsnog thuis te besteden. Wanneer u in deze situatie grip wilt houden op uw Salesresultaten, is Selling Apart Together de oplossing voor u.

Hoe we SAT in de praktijk brengen?

Simpel! Commerciële medewerkers schuiven bij ons aan op de werk- en trainingslocatie. Hier zijn ze minimaal 1 dag per week. Zonder de afleiding van kantoor, collega’s en andere zaken. Juist: volledige focus op sales.
En zoals het gezegde gaat:

Vreemde ogen dwingen

Dat gaat hier ook op. Het is de ultieme vorm van Learning by Doing. Onze Sales Coaches begeleiden uw medewerker met zijn of haar dagelijkse sales activiteiten. We luisteren mee, zijn kritisch waar nodig, geven tips om bij te sturen, een compliment wanneer het goed gaat en dwingen tot zelfreflectie. Het genereren van omzet door uw commerciële medewerker staat voorop. Wij bieden de rust, ruimte en intensieve begeleiding. Eén dag per week nemen wij uw commerciële vrouw of man onder onze vleugels.

Met korte, krachtige interventies

wordt de huidige werkwijze van uw medewerkers aanscherpt, bijgestuurd en geëvalueerd. Van eerste contact tot ‘closing the deal’. Op het werk- en trainingscentrum zijn alle voorzieningen aanwezig om rustig en geconcentreerd te kunnen werken, zonder afleiding van buitenaf. Zo zorgen we er in korte tijd voor dat uw medewerker concreet betere resultaten behaalt. Het doel; een gemotiveerde medewerker, met heldere doelstellingen en effectieve werkwijze. En u als ondernemer, werkgever of sales verantwoordelijke houdt tijd over voor andere zaken! Het binnenhalen van new business, het uitbreiden van het bestaande netwerk of het creëren van kansen? Wat de focus ook is, onze Sales Coaches staan garant voor een boost in uw sales.

Boost uw sales:

het binnenhalen van new business, het uitbreiden van het bestaande netwerk of het creëren van kansen? Wat de focus ook is, onze Sales Coaches staan garant voor een boost in uw sales. Van ons mag u het volgende verwachten: intensieve begeleiding, persoonlijke ontwikkeling in sneltrein- vaart en een sterke boost in uw sales.

In en tijdens de nasleep van corona

mag u van ons verwachten dat wij u begeleiden om het maximale uit uw bedrijf te halen. Het Nieuwe Werken heeft gefloreerd en Selling Apart Together was nog nooit zo relevant. 

Het SAT-programma is een ideale aanvulling op het inwerktraject van nieuwe commerciële medewerkers of het wakker schudden van commerciële medewerkers die al een tijdje bij u werken.

Wij gaan graag een SAT-relatie met u en uw commerciële medewerker aan. Uw investering is slechts € 295,– per dag. Onze belofte? Deze investering verdient zichzelf makkelijke terug. Dat beloven we, dat garanderen we.

Van ons mag u het volgende verwachten: intensieve begeleiding, persoonlijke ontwikkeling in sneltreinvaart en een sterke boost in uw sales.

We adviseren uw medewerker(s) minimaal 4 dagen (verspreid over 4 weken) deel te laten nemen aan ons SAT- programma. Aan de hand van de uitkomst van deze 4 dagen bepalen gezamenlijk welke vervolgstappen er nodig zijn voor de verdere optimale ontwikkeling van uw medewerkers. Dit zou kunnen zijn het langer aangaan van de SAT- relatie, het Vendito on-boarding en Vendito Pro programma.

Is er toch behoefte aan extra begeleiding of verdere verdieping? Ook daar bieden we goede begeleidings- en trainingsmogelijkheden voor, zoals het Vendito on-boarding en Vendito Pro programma.

Locatie

Onze programma’s worden gegeven vanuit onze locatie op de Hoofdstraat 151 in het bosrijke Driebergen. Wij beschikken op deze locatie over aangename trainingsruimtes en hebben voor u een werkplek beschikbaar.

Onze locatie is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Selling Apart Together

SAT, dé nieuwste manier om uw sales ‘een boost’ te geven.
Voor wie
Commerciële medewerkers
Investering
€ 295,– per dag
Wil je hier meer over weten?
Kom eens langs Inschrijven