Working Apart Together in tijden van corona

Uw werknemers zijn er het afgelopen anderhalf jaar ongetwijfeld aan gewend geraakt: thuiswerken. De kinderen ’s middags van school halen, op eigen initiatief de planning optimaliseren, nog een aantal uur werken in de avonduren… De mogelijkheden van thuiswerken zijn eindeloos. Bovendien blijkt het ook heel effectief. Thuiswerkers beginnen vroeger, nemen minder lang en vaak pauze en kunnen zich beter concentreren. Het is dan ook verstandig om als bedrijf hier op in te blijven spelen. Maar wat gaat er gebeuren nu het advies om thuis te werken vervalt?

Uw werknemers mogen weer naar kantoor

Vanaf zaterdag 26 juni is het dringende advies om zoveel mogelijk thuis te werken vervallen. Het nieuwe advies luidt dat werknemers die nu nog thuiswerken in overleg met hun werkgever maximaal de helft van de tijd ook op kantoor mogen werken. Op kantoor gelden overigens nog wel basisregels, zoals anderhalve meter afstand houden in de lift of kantine. Een mooie kans dus om uw werknemers weer op kantoor te verwelkomen. Maar is dit wel de beste oplossing voor uw Sales?

Uit of thuis?

Thuiswerken, ook wel Het Nieuwe Werken, was even acclimatiseren maar na verloop van tijd komen de pluspunten naar voren. Zo blijkt dat werknemers blij zijn dat er geen reistijd meer is, collega’s voor minder afleiding zorgen en dat het fijn is om de eigen tijd in te delen. Natuurlijk is het sociale aspect van op kantoor werken prettig, even bij elkaar komen om te sparren, maar thuiswerken heeft zijn charmes. Bijna alle thuiswerkers (97%) willen dan ook als de kantoordeuren weer wijd open staan vanuit huis blijven werken, blijkt uit onderzoek van Nyenrode.

Working Apart Together

Als werkgever wilt u natuurlijk inspelen op deze behoefte. Maar wat als u merkt dat de Sales terug zijn gelopen sinds meer van uw commerciële werknemers thuiswerken? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Hier komt Working Apart Together in beeld. Een concept van Vendito dat uw medewerkers begeleidt naar een optimale werksituatie. Wij bieden de rust, ruimte en intensieve begeleiding. Eén dag per week nemen we uw commerciële vrouw of man onder onze vleugels. Met korte, krachtige interventies wordt de huidige werkwijze van uw medewerkers aanscherpt, bijgestuurd en geëvalueerd. Van eerste contact tot ‘closing the deal’. Op het werk- en trainingscentrum zijn alle voorzieningen aanwezig om rustig en geconcentreerd te kunnen werken, zonder afleiding van buitenaf. Zo zorgen we er in korte tijd voor dat uw medewerker concreet betere resultaten behaalt. De perfecte oplossing dus wanneer u uw medewerkers de optie wilt bieden om vanuit huis te blijven werken.

Plan een kennismakingsgesprek in

Wilt u effectief resultaten behalen en uw Sales een boost geven? Dit begint bij uw medewerkers. Neem contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek in. Bel 0343-845744 of mail naar info@vendito.nl. Wij vertellen u stap voor stap hoe we de resultaten van uw werknemers optimaliseren.